De testkaravaan. Hier vind je alle info.

Wat?

Met 'de testkaravaan komt naar jouw gemeente!' trekt het provinciebestuur van West-Vlaanderen in 2018 voor de tweede keer naar de gemeenten. Dit project is een uitbreiding van de succesvolle ‘de testkaravaan komt eraan!’ die sinds 2014 langs de West-Vlaamse bedrijven trekt.

'De testkaravaan komt naar jouw gemeente!' laat de inwoners van de deelnemende gemeenten toe om gedurende 2 weken een fiets uit de testkaravaan te testen: 20 elektrische fietsen en 5 elektrische bakfietsen.
Lees hier de specificaties van de testfietsen

Raadpleeg de kalender voor de inschrijf- en testperiodes.

Schrijf je in en test het uit!

Voor wie?

'De testkaravaan komt naar jouw gemeente!' is in 2018 bedoeld voor de inwoners van Houthulst, Blankenberge, Diksmuide, Lichtervelde, Lo-Reninge en Koksijde.

Raadpleeg de kalender voor de inschrijf- en testperiodes per gemeente.

Wanneer?

De testkaravaan trekt in 2018 naar Houthulst (april), Blankenberge (mei), Diksmuide (juni), Lichtervelde (september), Lo-Reninge (september) en Koksijde (oktober).

Raadpleeg de kalender voor de precieze inschrijf- en testperiodes per gemeente.

Hoe schrijf je in?

Je kan alleen inschrijven voor de testkaravaan als je inwoner bent van een deelnemende gemeente.

In 2018 zijn dat Houthulst, Blankenberge, Diksmuide, Lichtervelde, Lo-Reninge en Koksijde.

Reserveer jouw fiets in enkele stappen!

Wat kost het?

Dit is een gratis campagne voor de inwoners van Houthulst, Blankenberge, Diksmuide, Lichtervelde, Lo-Reninge en Koksijde.

Welke vervoermiddelen?

De testkaravaan bestaat uit:

• 20 elektrische fietsen
  • 5 elektrische bakfietsen

Lees de specificaties van de fietsen

Hier lees je een paar praktische tips voor een goed gebruik van de fietsen

Raadpleeg de kalender voor de inschrijf- en testperiodes.

Schrijf je in en test het uit!

Kun je de fiets aankopen?

De campagne bevat geen aankoopoptie.

Ga langs bij de fietshandelaar in je buurt om daar de fiets van je dromen aan te kopen en voor deskundig advies.