Vleteren periode 1: 7-21 oktober

8640 Vleteren

www.vleteren.be

Vleteren periode 1: 7-21 oktober

Het gemeentebestuur Vleteren streeft naar een duurzamere mobiliteit en startte daarom de voorbije jaren verschillende initiatieven op. Sommige van deze acties zijn gericht op het personeel, zoals de fietsvergoeding en de terugbetaling van het woon- werkverkeer voor openbaar vervoer.
Maar ook het grote publiek maakt via de gemeente kennis met duurzame mobiliteit. Er worden fietspaden aangelegd en een oplaadpaal voor elektrische wagens geplaatst.
We zijn dus erg enthousiast om de Vleternaar nu met de komst van de Testkaravaan nog verder aan te moedigen om gebruik te maken van de fiets.

Of je nu jong of oud bent, werkzaam of niet, fietsen is voor ieder van ons een gezond en duurzaam vervoermiddel. Het is niet enkel goed voor je gezondheid, maar ook een cadeau voor de natuur. Bovendien is het een manier om te besparen op het verbruik van de wagen.

Dankzij de testkaravaan kun je als inwoner van Vleteren eens proeven van al deze voordelen. Je zal versteld staan van de voordelen die de fiets te bieden heeft ten opzichte van de wagen.

Aarzel niet en schrijf je in op de testkaravaan!