Nieuws van de testkaravaan

• 09 januari 2018

De testkaravaan trekt in 2018 langs 6 gemeenten.

De inschrijvingen voor Houthulst, de eerste in de rij, starten op 29 januari 2018.

• 07 december 2017

De eerste editie van 'de testkaravaan komt naar jouw gemeente!' is een succes! Er waren 172 testers met een uiteenlopend profiel op vlak van leeftijd en woonplaats (niet enkel in de centra). 144 mensen testten de elektrische fiets, 22 de elektrische bakfiets en 6 mensen probeerden de vouwfiets.

In totaal fietsten de deelnemers ruim 36.000 kilometers bijeen.

• 09 oktober 2017

Dertig enthousiaste Vleterenaars kwamen op 7 oktober hun fiets ophalen in De Sceure. Uitdaging: twee weken lang deze elektrische (bak)fiets uitproberen. Fietsen naar het werk, met de kinderen, boodschappen halen per fiets, een recreatief fietstochtje in het weekend ... En dat alles met een duwtje in de rug!

• 18 september 2017

Op zaterdag 16 september kwam de tweede groep hun testfiets ophalen. Het weer was niet al te best, maar het enthousiasme van de testers maakte alles goed.

Veel fietsplezier aan de testers!

• 04 september 2017

Op zaterdag 2 september is de testkaravaan geland in Kortemark. Begeleid door de zon fietsten alle deelnemers huiswaarts met hun elektrische (bak)fiets.

Veel testplezier!

• 17 juli 2017

In september start de testkaravaan in Kortemark en een maand later testen de inwoners van Vleteren.

Inschrijven is nu niet meer mogelijk.

• 06 juli 2017

De inwoners in Veurne blikken terug op een geslaagde testkaravaan. Met net geen 100 personen hebben ze samen een afstand van maar liefst 18.000 kilometer afgelegd. De geteste fietsen vielen duidelijk in de smaak!

Lees het volledige persbericht.

• 30 juni 2017

Nog tot vrijdag 7 juli kun je inschrijven voor de testkaravaan in Vleteren. 't is nu of nooit...

Schrijf je nu in en probeer twee weken lang een elektrische (bak)fiets of een vouwfiets!

testkaravaan Vleteren
  • 19 juni 2017

De vierde groep testers in Veurne is onder een stralende zon gestart! Op zaterdag 17 juni kwamen deze 25 testers hun fiets ophalen.

• 19 juni 2017

De inschrijvingen voor Kortemark zijn met een weekje verlengd. Nog niet ingeschreven? Dan is het nu jouw ultieme kans!

Schrijf je nu in en test twee weken lang een elektrische (bak)fiets of een vouwfiets.

• 12 juni 2017

Dit is de laatste week om in te schrijven voor de testkaravaan van Kortemark.

Stel je vandaag nog kandidaat om in september gedurende 2 weken een elektrische (bak)fiets of vouwfiets te testen!

• 01 juni 2017

Ben je een inwoner van Vleteren? Schrijf je dan nu in voor de testkaravaan!

Je kan twee weken gratis en voor niks een elektrische (bak)fiets of een vouwfiets testen.

Test het uit!

• 22 mei 2017

Ben je een deelnemer aan de testkaravaan? Deel dan nu je ervaringen op http://gemeente.testkaravaan.be/mijn-getuigenis.

Laat anderen weten wat je ervan vond, waarom je wou testen of maak je buren en vrienden eens lekker jaloers ;-)

testkaravaan fietsen
  • 15 mei 2017

De deelnemers van de eerste periode leverden op zaterdag 13 mei hun testfiets weer in.

25 nieuwe deelnemers stonden klaar om hun fiets in ontvangst te nemen voor 2 weken testplezier.

• 02 mei 2017

De inschrijvingen voor Kortemark zijn gestart op maandag 8 mei 2017!

Schrijf je in en wie weet mag jij twee weken testen ...

testkaravaan Kortemark
  • 30 april 2017

Zaterdag 29 april startte de campagne 'de testkaravaan komt naar jouw gemeente!' met een feestelijk persmoment in Veurne.

De deelnemers hadden er duidelijk zin in om hun fiets uit te proberen.

• 27 april 2017

Op 29 april landt de testkaravaan in Veurne! Meteen het officiële startschot voor de actie.

Met een feestelijk persmoment zal de testkaravaan zaterdag om 10.30 uur neerstrijken aan het stadhuis.

Veel plezier aan alle deelnemers die de uitdaging aangaan om 2 weken lang een elektrische (bak)fiets of een vouwfiets te proberen.

Wij duimen voor mooi weer!

• 17 maart 2017

De inschrijvingen voor de testkaravaan in Veurne zijn afgesloten!

Ten laatste tegen eind maart krijgt iedereen die zich kandidaat stelde voor een testfiets, een persoonlijke e-mail.

Hou je mailbox in de gaten ...

Veurne fietst mee met de testkaravaan!
  • 06 maart 2017

Woon je in Veurne? Dan heb je nog welgeteld tot 15 maart de tijd om in te schrijven voor de testkaravaan. Aarzel niet!

O ja, denk ook eens aan de elektrische bakfiets of de vouwfiets ...

Lees hier waarom Veurne enthousiast de testkaravaan op gang trekt

Veurne fietst mee met de testkaravaan!
  • 01 februari 2017

De testkaravaan passeert in 2017 in Veurne, Kortemark en Vleteren.

Momenteel staan de inschrijvingen enkel open voor de inwoners van Veurne.

Woon je in Kortemark of Vleteren? Dan kun je je later inschrijven. Bekijk hier de kalender voor alle periodes.

Lees het persbericht over deze nieuwe campagne