U bent hier

Vervoermiddelen

20 elektrische fietsen

De elektrische fiets geeft je een duwtje in de rug. Zo kun je gemakkelijk langere afstanden overbruggen zonder bezweet toe te komen op je werkplek.

Je krijgt ondersteuning tot maximaal 25 km/uur. Er zijn verschillende niveaus van ondersteuning, van ‘eco’ (weinig ondersteuning) tot ‘turbo’ (meeste trapondersteuning). Je kan de ondersteuning ook uitschakelen (bijvoorbeeld in een afdaling). Start vanuit de kleinste ondersteuning. De testfiets (merk: Velo de Ville) beschikt over een overzichtelijk computerdisplay waarop je onder meer de gekozen trapondersteuning, de afgelegde afstand, je snelheid en de resterende energie kunt aflezen. Met een adapter kun je de batterij vlot opladen als je thuis arriveert. De middenmotor is van Bosch.

Ontdek het gemak van de elektrische fiets. Vooral voor afstanden langer dan 5 km is deze fiets uitermate geschikt.

Reserveer snel deze superfiets!

Bekijk ook even een informatief filmpje over de elektrische fiets.

Bekijk hier de technische fiche (.pdf).

5 elektrische bakfietsen

De kinderen naar school vervoeren, lukt niet, denk je? Toch wel! Zeker met deze handige bakfiets die je een aantal weken naar hartenlust met je kinderen kunt testen. Je kunt er twee kinderen in of zelfs een kindje in de maxi cosy mee vervoeren.

Het type bakfiets dat je kunt testen (Urban Arrow), is een lichtgewicht onder de elektrische bakfietsen en fietst uiterst vlot. Deze fiets is ook erg wendbaar. We leveren een zeil bij de fiets zodat je kinderen uit de wind/regen zitten (al duimen wij natuurlijk wel voor een stralende zon!).

We stellen er 5 ter beschikking om te proberen. 't is voor de rappe

Wedden dat je kinderen voortaan alleen nog met de bakfiets naar school gebracht willen worden?

Bekijk hier het infofilmpje over de bakfiets

Bekijk hier de technische fiche (.pdf)