U bent hier

Veurne fietst mee!

Het stadsbestuur Veurne draagt duurzame mobiliteit hoog in het vaandel. Dit blijkt uit tal van initiatieven en investeringen. Fietspaden worden (her)aangelegd, er worden elektrische fietsen aangekocht voor personeel van het stadsbestuur, er worden elektrische oplaadpalen voorzien voor elektrische wagens, etc. We zijn dan ook erg enthousiast om de burgers nog verder aan te moedigen om gebruik te gaan maken van de fiets. Met de Testkaravaan hopen wij de Veurnenaar (nog) verder aan te moedigen om gebruik te maken van de fiets.
 
Of je nu jong of oud bent, werkzaam of niet, fietsen is voor ieder van ons een gezond en duurzaam vervoersmiddel. Het is niet enkel goed voor je gezondheid, het is ook een cadeau voor de natuur. Bovendien is het ook een manier om te besparen op het verbruik van de wagen. 
 
Door middel van de testkaravaan kan je als inwoner van Veurne eens proeven van al deze voordelen. Je zal versteld staan van de voordelen die de fiets te bieden heeft ten opzichte van de wagen. Aarzel niet en schrijf je in op de testkaravaan!