West-Vlaanderen : de gedreven provincie

Deelnemende gemeenten

Bij deze gemeenten komt de testkaravaan nog langs

logo stad Ieper

Ieper

30 augustus - 27 september 2024

Enkele jaren geleden nam stad Ieper deel aan de testkaravaan voor bedrijven met het stadspersoneel. Dit was een succesvolle actie die we zeker willen herhalen voor bewoners. Het is een unieke kans om kennis te maken met een elektrische (bak)fiets of een speedpedelec. 

Lees meer
logo stad Waregem

Waregem

2 oktober - 5 november 2024

De Testkaravaan van de Provincie past perfect bij alle maatregelen die we als stad Waregem nemen, genomen hebben en nog zullen nemen. 

Lees meer

Bij deze gemeenten kwam de testkaravaan dit jaar langs

logo gemeente Hooglede

Hooglede

12 juni - 10 juli 2024

In het hart van West-Vlaanderen, op de grens van de Westhoek, de Leiestreek en het Brugse Ommeland, ligt het heuvelachtige Hooglede. Panorama’s, gezellige wandelpaden en fietsroutes, jong bos en oude akkers laten je genieten van de rust en de natuur die de streek kenmerken.

Lees meer
logo gemeente Ledegem

Ledegem

13 mei - 7 juni 2024

Ledegem is een landelijke gemeente in het zuiden van de provincie, tussen de steden Roeselare en Kortrijk, waar het aangenaam fietsen is. 

Lees meer
logo stad Oudenburg

Oudenburg

8 april - 6 mei 2024

Duurzame mobiliteit is voor Oudenburg altijd al belangrijk geweest. In het verleden voerden we al een mobiscan uit en nam het stadspersoneel deel aan de testkaravaan.

Lees meer
logo gemeente Ichtegem

Ichtegem

1 maart - 28 maart 2024

Ichtegem, dat is drie keer karakter. Niet toevallig staat de fiets op de eerste plaats in ons gemeentelogo. Zo ook in ons mobiliteitsbeleid.

Lees meer